Bedacht van detail tot detail

De strakke lijnen van het Scandinavische design. Het vakmanschap van de houten schappen.

De slimme technologie van de klimaatbeheersing en de integratie met Vivino. Werkelijk elk detail van de ATAG Wijnklimaatkast is doordacht. En nog eens doordacht.

ONZE ZOEKTOCHT NAAR PERFECTIE

Het creëren van de ideale wijnervaring begon bij de bron: de echte wijnliefhebbers. We spraken sommeliers, vinologen, wijnhandelaren, restauranthouders en doorgewinterde wijnkenners. Allemaal wilden ze een ding: de ideale condities van een echte wijnkelder mét de technologie van vandaag. En daar gingen we mee aan de slag. Jaren ideeën verfijnen telde op tot een wijnklimaatkast die zelfs voor de meest kritische kenners de bakens verzet.

“Deze prachtige wijnkast is een voortreffelijk staaltje vakmanschap. De hele wijnervaring is zorgvuldig gepland om een ervaring te creëren voor ware wijnliefhebbers. Over elk detail is nagedacht, van de kwaliteit van de wijnkast en de accessoires tot het hightech scannen van wijnetiketten, het catalogiseren van de wijnen tot de uiteindelijke decanteren en serveren."

July iF Award 2021

BEKROOND RESULTAAT

De ATAG Wijnklimaatkast is bekroond met de prestigieuze IF Gold Design Award 2021.

CONNECTIE MET DE WERELD VAN WIJN

Vivino is de grootste community ter wereld van wijndrinkers. Mer dan 52 miljoen liefhebbers delen elke dag hun kennis en ervaring. De ATAG Wijnklimaatkast heeft standaard Vivino aan boord: scan het etiket en lees alles over wijn. Gebruik dezelfde techniek om je continue evoluerende collectie bij te houden. 

Ervaar de details

Ervaren hoe het is om de ATAG Wijnklimaatkast in je bezit te hebben? Laat je meenemen door sommelier Michael Daals van Darewines. Je ontvangt een link naar de 4-delige videoserie, die je op je gemak kan bekijken. 

Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast

Bestellen

De wijnklimaatkast wordt compleet geleverd en geïnstalleerd. ATAG zorgt ervoor dat de wijnklimaatkast op de plek komt te staan die je in gedachte hebt.

Na bestelling van de wijnklimaatkast nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor levering en nemen de transportsituatie met je door.

€7.399,00


Bezoek een dealer