ontdek alle features

We werken nauw samen met verschillende sommeliers van wereldniveau. Op deze pagina nemen ze je mee in hun wereld van wijn en waarom de juiste temperatuur zo ontzettend belangrijk is. Je leert de beginselen van wijnproeven en natuurlijk de bijzonder details van onze ATAG wijnklimaatkast.

DE PERFECTE TEMPERATUUR

De juiste temperatuur en vochtbalans creëren de natuurlijke omgeving voor wijn - identiek aan een wijnkelder. Maar temperatuur gaat verder dan opslag. Ook het serveren vergt specifieke aandacht. 

DECANTEREN & SERVEREN

Een uitneembare accessoirelade, serveertray en decanteerkaraf tillen het serveren van de wijn naar een hoger niveau. 

dealers

Vind via de onderstaande knop een dealer in de buurt.

zoek een dealer in de buurt

VIVINO APP

Traditie ontmoet technologie. Voeg eenvoudig nieuwe wijnen toe aan je collectie. Scan het label en de wijnklimaatkast toont de informatie vanuit de Vivino database. Zo ontdek je nog meer over je collectie.

CHECK IN OP AFSTAND

Volledige controle over de temperatuur, klimaat en je wijncollectie. Ook als je niet bij de klimaatkast in de buurt bent. 

TOT IN DE DETAILS KLOPPEND

Van de flexibele schappen tot individueel regelbare temperatuurzones, zuivere koolstofgefilterde lucht. Of het trillingsvrije ontwerp en het UV licht blokkerende glas. Elk detail heeft zijn verhaal en functie. 

sommelier as a service

Na aanschaf van de ATAG wijnklimaatkast leert sommelier Michael Daals van DareWines je alles over wijnproeven en over de werking van de wijnklimaatkast. Als je je e-mail adres achterlaat ontvang je de eerste aflevering cadeau.

Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast

bestellen

De wijnklimaatkast wordt compleet geleverd en geïnstalleerd. ATAG zorgt ervoor dat de wijnklimaatkast op de plek komt te staan die je in gedachte hebt.

Na bestelling van de wijnklimaatkast nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor levering en nemen de transportsituatie met je door.

€7.399,00


Bezoek een dealer